Szállodai szabályzat

Ezúton tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy amennyiben szállodánkba foglalnak, úgy azzal egy időben a szálloda kereskedelmi feltételeit is elfogadottnak tekintik. Szállodai szabályzatunk minden pontját itt megtekintheti.

A szálloda kereskedelmi feltételei

Telefonos foglalás

Telefonon lefoglalt szobát az érkezés előtt 48 órával szállodánk felé meg kell erősíteni, ennek hiányában a foglalást töröljük. A telefonon lefoglalt szobákat az érkezés napján 14:00-ig tartjuk. 14:00 óra utáni érkezés esetén, írásos megrendelésként fogadjuk el, bankkártya/hitelkártya adatok megadása mellett.

Nem telefonos foglalások

Az írásban visszaigazolt szobákat az érkezés napján 18:00-ig biztosítjuk kedves Vendégeinknek. Természetesen lehetőség van a későbbi érkezésre is, de ezt minden esetben kérjük előre jelezni, ellenkező esetben a foglalásokat rendszerünkből 18:00 után töröljük.

Gyermekkedvezmények:

  • 0-6 éves korig, a szülőkkel azonos szobában történő elhelyezés esetén, ingyenes.
  • 6 éves kor felett, a szülőkkel azonos szobában történő elhelyezés esetén a pótágy díja fizetendő (6.200,-HUF/fő/szoba/éj).

Családbarát

Szállodánk babaággyal, babafürdető káddal és etetőszékkel várja a kisgyermekkel érkező családokat.

Hidegcsomag

Reggelizőnk 06:30-09:30 között áll a vendégek rendelkezésére. Amennyiben kedves vendégeink a korai elutazás miatt nem tudják igénybe venni a reggelizőt, úgy külön kérésre hidegcsomagot készítünk, melynek díja 600,-HUF/csomag/fő.

Bankkártya garancia

Foglalás esetén bankkártya garanciát kérünk kedves Vendégeinktől. A kártya adataira (kártya tulajdonosa, száma, érvényessége) a foglalási garanciához

van szükségünk, előterhelést a kártyán kiemelt és frekventált időszakokban végzünk. A szálloda fenntartja a jogot, hogy érkezés előtt a garanciaként adott hitelkártyát autorizálja. Az autorizáció nem minősül fizetésnek!

Lemondási feltételek

Egyéni megrendelések esetében az érkezés előtt két nappal díjmentesen lemondható a megrendelt szolgáltatás. Kiemelt időszakok, valamint egyedi csomagok esetében a lemondási feltételek ettől eltérhetnek.

Lemondási díj

Az érkezést megelőző két napon belüli lemondás esetén, illetve ha a Vendég nem érkezik meg (“No show”) a megrendelő az első éjszaka költségét köteles lemondási díj címén megfizetni.

Foglalás, megrendelés módosítását kizárólag írásos formában tudjuk elfogadni.

Szállodánk teljes területe NEMDOHÁNYZÓ!

Dohányzás esetén szállodánk 30.000,-HUF összegű díjat számít fel!

Fizetés érkezéskor!

Fizetési módok: készpénz, hitelkártya (VISA, MAESTRO, MASTERCARD, AMEX), Szép Kártya.

Csak a szállodai szállás kiegyenlítésére van lehetőségünk a kártyát elfogadni. Egyéb szolgáltatás

(pl: reggeli, drinkbár, IFA, stb…) fizetésére a Szép kártyát kedves vendégeink nem tudják használni.